Foodprint—My Lists

Restaurants:

  • Michelin Stars:

*** L’Ambroisie

       le Meurice

       Guy Savoy

       L’Epicure

       L’Arpege;

**   L’Atelier de Joel Robuchon;

       Senderens

       L’Apicius

       Le Relais de Louis XIII

       Lasarte (Barcelona)

*     Helene Darozze (3)

       Dominique Bouche

       Sensing

       35 Degree Ouest

       Ze Kitchen Gallery

       BlackBird (Chicago)

      Sepia(Chicago)

  • Hotel restaurants:

Mandarin Orientale: Camélia

Plaza Athene: Relais

L’Hotel: Le Restaurant

  • Other Address:

L’ Ami Jean

Le Reminet

Le Pre verre

Sola

Ribouldingue

Fish le boissoniere

Caius

Cosi

Les Fines Gueules

Tartes Kluger

Glou

Breizh Café

Claude Colliot

Dans les Landes

L’Avant Comptoir

Bread & Roses

Le Chardenoux des Prés

Eggs & Co

Le Comptoir du Relais

L’Epi Dupin

Le Timbre

Moustache

Charbon Rouge

Neva Cuisine

Le Cul de Poule

Le Pantruche

Vivant

Rino

Le Repaire de Cartouche

La Gazzetta

Le Dôme

Ty Breiz

Le Bal Café

La Campagnie de bretagne

Cafe Constant

L’Affriole

Olivo pane Vino

Un Dimanche a Paris

L’Office

Vivant

Patisserie

Jean-Paul Hévin

La Pâtisserie des Rêves

Pierre Hermé

Blé Sucré

Gérard Mulot

Pain de Sucre

Julien

Carl Marletti

Sadaharu Aoki

Ladurée

Hugo & Victor

Arnaud Delmontel

Des Gateaux et du Pain

La Parisienne

Eric Kayser

Coquelicot

One Response “Foodprint—My Lists” →
  1. Hi Eric:Munich is great. Really. It’s my ftvroiae city.A close second, though, is Bologna. Great food, the world’s first University, and the foot-steps of Dante. They also don’t have the dog waste problem they have in Paris and Florence.Enjoy your vacation, whereever you go.

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